Permanent lapning på adressen

Permanent lapning på adressen

Lapning af bildæk

Lapning af dæk på din ønskede adresse

Fast pris på lapning

Inden for 10 km = fra 599 kr.
Inden for 20 km = fra 699 kr.
Inden for 30 km = fra 799 kr.
Inden for 40 km = fra 999 kr.
Inden for 50 km = fra 1199 kr.

Info

Priser og afstand gælder fra vores kontoradresse på Mozarts Plads 3, 2450 København SV – maks 50 km eller 40 min væk

* Vi kan være hos dig inden for en time, hvis du er inden for 30 km. og det er akut tilfælde. Akut tilfælde koster ikke ekstra.

Lapning af dæk på din ønskede adresse

Ring på 71 99 49 99 og vi er hos dig inden for en time

Fast pris på lapning – Vi giver 2 års garanti.

Fra d.1 januar 2018, er det den eneste lovlige måde at lappe dæk hos en fagmand på. Dækket skal afmonteres for at kunne foretage syn af dækkets interne struktur. Derefter det er nødvendigt at foretage boring, børstning, rengøring, vulkanisering af “paddehatten”, afskæring af det overflødige, sætte dækket på fælgen igen og afbalancere påny.

Denne metode som vi tilbyder er den eneste, som giver sin oprindelige styrke tilbage, og efterfølgende kan dækket igen betegnes som ubeskadiget. Den permanente reparation tætner dækket med en vulkaniserende lap, som giver dækket sin oprindelige styrke tilbage. I forbindelse med en permanent lapning garanterer vi også for vores arbejde i 24 måneder.

Du har måske allerede prøvet det: Du er på vej på arbejde en tidlig mandag morgen, stresset og irriteret over at være for sent på den, og opdager til din fortvivlelse, at det ene dæk på din bil er punkteret. Hvad gør du? Du ringer til Mobil Dækservice, som hurtigst muligt kommer ud og redder din dag med en lapning af dæk.

I de fleste tilfældet kan dækket reddes med en hurtig lapning af dæk, andre gange, hvis indersiden af dækket er beskadiget, vil et dækskifte være nødvendig. Vi vurderer skaden, når vi når frem.

Få et uforpligtende tilbud

Alle services udføres på ønskede adresse

Vigtigt at lapning af dæk sker af professionel

For din egen sikkerheds skyld er det vigtigt, at dit dæk altid bliver lappet af en professionel, da dæktryk har stor indflydelse på en bils køreegenskaber. Får dækket et forkert dæktryk, kan det i værste tilfælde lede til en ulykke. For at undgå dette skrækkelige scenarie er det derfor vigtigt, at dit dæk bliver afbalanceret efter en punktering.

Du kan læse mere om afbalancering af dæk her!

Mange grunde til behov for dæk lapning København

Der kan være mange grunde, til at dit dæk punkterer. En af grundene er, at en sten, et søm eller en glasstump har beskadiget det ydre af dækket. En anden grund er, at du gentagne gange har kørt dækket over høje kantstene. Er du endt i den situation, at et søm har sat sig fast i dit dæk, er det vigtigt, at du ikke prøver at trække det ud med det samme, da dette vil lade luften slippe ud hurtigere. Du skal i stedet for ringe til os – eller en anden professionel – og bede om dæk lapning i København.

Fleksibel lapning af dæk

Sker det, at du punkterer en sen lørdag aften, skal du ikke være bekymret. Hos Mobil Dækservice kan vi komme på alle tider af døgnet efter aftale, og vi arbejder både hverdage og weekender. Vi tilbyder lapning af dæk i en radius af 50 km fra hovedstadsområdet.

Hos Mobil Dækservice har vi mere end 25 års erfaring med dækservice, så du kan være sikker på, at du er i de bedste hænder, når du vælger at få lapning af dæk hos os.

Alle services tilbydes på ønsket adresse

 • Hjulskift

  Nu er det slut med at køre til mekanikeren, når der skal skiftes mellem vinterdæk og sommerdæk

 • Lapning

  For din egen sikkerheds skyld er det vigtigt, at dit dæk altid bliver lappet af en professionel, da dæktryk har stor indflydelse på en bils køreegenskaber.

 • Afbalancering

  Det er vigtigt, at man får afbalanceret sine dæk en gang imellem. Dæk bliver nemlig, ligesom så meget andet, efterhånden slidte.

 • Salg af nye dæk

  Hos Mobil Dækservice kan du vælge mellem et billigere budget-dæk i god kvalitet, eller et ekstra holdbart premium dæk

Hvad siger vores kunder?

+100 anmeldelser

På Trustpilot

Super flinke og overholder aftaler

Overholder aftale og pris. Fik lappet et dæk uden at være tilstede. Det kan man også sagtens arrangere. Fem gode stjerner til Mobil Dækservice.

– Nilsson

Gode produkter og service i topklasse

Kan kun anbefale dem.

– Tim

Super hurtig betjening

Hurtig betjening. Teknikker ankom på adressen forud for aftalte tid og satte ihærdigt igang med arbejdet. Godt arbejde

– Michael

Ringede til Mobil Dækservice

Ringede til dem onsdag morgen kl. 08:30 – kl. 09:30 ankom Sebo og havde lappet dækket på 15 minutter – perfekt service.

– Mads

Super effektivt

Ringede lørdag morgen og kl. 11 var vores dæk lappet. Prisen var 599 kr. som jeg synes er yderst rimeligt.

– Trine

Fantastisk service

Kom indenfor 1 time, lapning af dæk 15 min. = 375 kr. og rigtig flink medarbejder. Kan varmt anbefales.

– Liv